Комплект LED светлини за велосипед Antimi, 300 lum, IPX5, Osram led

Изчерпано
40 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
40.00 лв
Комплект LED светлини за велосипед Antimi, 300 lum, IPX5, Osram led 1
40 лв
  • USB зареждане: Повторете зареждането на лампата на велосипеда с включения USB кабел, стандартно USB зарядно устройство, мобилно захранване или друго устройство с USB порт. Батерията на фара издържа до 4-6,5 часа, а задната светлина има живот на батерията до 3,5 часа. Индикаторът за батерията се намира на гърба и свети в червено, когато батерията е изтощена
  • IPX-4 водоустойчив и StVZO: IPX-4 водоустойчива велосипедна лампа може да издържи на всички лоши метеорологични условия, можем безопасно да шофираме в дъжда. StVZO одобрен за обществени пътища, идеален за къмпинг на открито, туризъм и колоездене и др. Лесна работа.
  • Samsung литиева батерия и OSRAM LED: литиево-йонна батерия USB акумулаторен фар осигурява живот на батерията до 6,5 часа, OSRAM LED за оптимална интензивност на светлината и оптимална консумация на енергия.
  • Wелосипедната лампа може лесно да се свали и прикрепи, без да са необходими инструменти. Лесно прикрепяне на светлините с плъзгаща се и еластична силиконова лента на всички видове велосипеди / стабилно и надеждно задържане дори на неасфалтирани пътища. 
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: