Електроуреди Ninja


Показани 1 до 25 (от 46 общо)
Покажи


SharkNinja е американска компания, което продуктово портфолио обхваща над 31 подкатегории уреди за домакинството.

Ето някои от популярните видове уреди, които предлагат:

Кухненски роботи и блендери : уредите са известни със своята мощност и издръжливост, използват се за приготвяне на смутита, сосове, шейкове, пюрета, тахани и други смесени храни. Имат и модели, които съчетават функциите на блендер и кухненски робот.

Еър фрайъри (фритюрници за готвене с горещ въздух): уредите в тази категория са популярни със своята гъвкавост и ефективност при готвене. Включват множество функции за готвене като: печене, пържене с горещ въздух, дехидратиране, претопляне на храна.

Комбинирани Мултикукъри : това са мултифункционални уреди, които могат да готвят под налягане, на пара, бавно готвене, еър фрайър, печене, дехидратиране и др.

Комбинирани грилове : това са комбинирани скари/грилове, които са идеалното решение за печене на скара без миризми и дим. Включват и функции за пържене на въздух, печене, дехидратиране.

Уредите Ninja предлагат множество функции в едно устройство, което ги прави особено привлекателни за спестяване на място в кухнята.

Ако обмисляте закупуването на уред Ninja или имате нужда от допълнителна информация или конкретен съвет за модел, не се колебайте да се свържете с нас!

Продукти с високо качество
Доставка до всяка точка на България
Доставка до офис на Еконт
Опция преглед и тест
14 дни право на връщане