Доставкa

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт Експрес в посочен от клиента офис на куриерската фирма или на посочен от клиента адрес. Цената на доставката се определя от тарифите на Еконт Експрес и зависи от теглото и стойността на продукта.Плащането се извършва чрез наложен платеж и се заплаща на куриера/служителя. Клиентът трябва да получи разписка за пощенски паричен превод от куриера/служителя, която замества касова бележка.

Всеки продукт се изпраща с преглед и тест . Клиентът трябва да провери и тества продукта, преди заплащане. Ако установи дефект, получен при транспортирането, има право на рекламация пред служителя на Еконт Експрес. 

Поръчки, направени до 16 часа се изпращат в същия работен ден. Поръчки, направени след 16 часа се изпращат на следващия работен ден.


Срок на доставката:


- доставките, изпратени до офис на куриерска фирма Еконт Експрес пристигат на следващия работен ден след изпращането им;

- доставките, изпратени до личен адрес на клиента пристигат на следващия работен ден или в деня на разнос, определен от Еконт Експрес за посоченото населено място/адрес.При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: