Детски самолет Хънисъкъл 35 части Li'l Woodzeez - Danysgame.com

SKU: Li'l Woodzeez - Самолет
66.00 лв
120.00 лв
-54лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
66.00 лв
120.00 лв
Детски самолет Хънисъкъл 35 части Li'l Woodzeez - D113 1
66.00 лв
120 лв
-54лв

Добре дошли в света на Li'l Woodzeez!

Този комплект от 35 играчки е пълен с аксесоари, за да ви помогне да играете с вашите животински герои в Hollowuckle Hollow.

Можете да поставите пет от вашите Li'l Woodzeez в този красиво детайлен самолет и да полетят до тяхната дестинация за почивка! Включена е униформа на пилот, така че можете да изберете кой герой искате да лети в самолета. В комплекта са включени вестници, възглавници и одеяла - всичко необходимо на вашите пътници за един приятен полет! Те могат да надникнат през прозореца и да наблюдават как облаците минават, докато прелитат над Орлови нокти. Пътувайте навсякъде по света - всичко, от което се нуждаете, е комплект играчки Honeyuckle Airway и вашето въображение!

Комплектите за игра на Li'l Woodzeez и аксесоарите са красиво проектирани, до най -малките детайли. Всички играчки имат образователна стойност за децата – те са дидактически, възпитателни или колекционерски. Добавете този комплект към вашите колекционерски предмети на Li'l Woodzeez, за да създадете свой собствен малък свят!

Комплектът съдържа 35 части: 

самолет

2 бутилки портокалов сок

2 бутилки с вода

2 канички с кафе

1 количка за храна и напитки

4 чинийки

4 чаши

4 вилици

 2 вестника

 4 куфара

 4 възглавници

 4 одеала

 1 пилотска униформа.

Размери: 25.4 x 20.3 x 9.9 см


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: