Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА www.danysgame.com

1. www.danysgame.com си запазва правото да променя цени, начини на плащане и доставка. Също и дизайна на сайта без предварително известяване.
2. 
www.danysgame.com има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите или стоките по свое усмотрение, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.
3. За предоставянето на своите услуги 
www.danysgame.com има правото да събира, обработва, използва и съхранява данните, въведени лично от потребителя при неговата регистрация.
4. 
www.danysgame.com няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите , когато това се изисква от оправомощени органи и е в съответствие с Българското законодателство.
5. Стоките предлагани в  
www.danysgame.com са нови, нови с транспортни дефекти, стоки без опаковка, тестови или малко употребявани продукти. ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА СА ОПИСАНИ КЪМ СЪОТВЕТНИЯ АРТИКУЛ.

6. Възможно е разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните, в зависимост от екрана на устройството, на което Потребителят ги преглежда, за което Търговецът не носи отговорност.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

1. Потребителите имат право по силата на личната си воля да въвеждат необходимата за работа със сайта информация като: трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail, като с това дават съгласието си персоналът на www.danysgame.com да борави с нея при изпълнение на служебните си задължения.
2. Потребителите имат право да поискат изтриване на личните си данни , но това ще означава закриване на техния профил и отказване на вход в нашата система. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация, въведена при регистрирането.
3. Потребителите нямат право да претрупват сайта с фиктивни заявки или друга информация.
4. Потребителите нямат право да разпространяват, редактират, копират, предават, излагат, публикуват или да използват по какъвто и да е начин съдържанието на сайта, без изричното писмено разрешение на WWW.DANYSGAME.COM.
5. Потребителите носят пълна отговорност за запазване тайната на своите данни за вход и парола в нашата система, както и за всички действия, свързани с използването им.
6.Потребителите се задължават да осигурят достъп и възможност за получаване на стоката в уговореното време.
7.Потребителите се задължавят да заплатят сумата по направената поръчка.
8.В СЛУЧАЙ НА ОТКАЗ ДА ПРИЕМЕ ПОТВЪРДЕНА ОТ НЕГО ПРАТКА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ЗАПЛАТИ РАЗНОСКИТЕ ПО КУРИЕРСКИТЕ УСЛУГИ В ДВЕТЕ ПОСОКИ!
8.ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПРОВЕРЯТ ОБСТОЙНО ПОЛУЧЕНАТА ПРАТКА И ДА УСТАНОВЯТ СЪОТВЕТСТВИЕТО Й С ТОВА, КОЕТО СА ЗАЯВИЛИ.
9.ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА УВЕДОМЯТ ДОСТАВЧИКА ЗА ЕВЕНТУАЛНИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ ДО КРАЯ НА ДЕНЯ, В КОЙТО СА ПОЛУЧИЛИ ПРАТКАТА /до 24.00 часа на същия ден/ на 
danysgame2016@gmail.com или по телефона на 0889888191.Ако не направи това, стоката се смята за одобрена, като потребителят губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с несъответствия.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт Експрес в посочен от клиента офис на куриерската фирма или на посочен от клиента адрес. Цената на доставката се определя от тарифите на Еконт Експрес и зависи от теглото и стойността на продукта.Плащането се извършва чрез наложен платеж и се заплаща на куриера/служителя. Клиентът трябва да получи разписка за пощенски паричен превод от куриера/служителя, която замества касова бележка.

Всеки продукт се изпраща с преглед и тест . Клиентът трябва да провери и тества продукта, преди заплащане. Ако установи дефект, получен при транспортирането, има право на рекламация пред служителя на Еконт Експрес. 

Поръчки, направени до 16 часа се изпращат в същия работен ден. Поръчки, направени след 16 часа се изпращат на следващия работен ден.


Срок на доставката:

- доставките, изпратени до офис на куриерска фирма Еконт Експрес пристигат на следващия работен ден след изпращането им;

- доставките, изпратени до личен адрес на клиента пристигат на следващия работен ден или в деня на разнос, определен от Еконт Експрес за посоченото населено място/адрес.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:

Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:
Тел: 0889888191 Нашият адрес: гр. Варна, ул.”Андрей Сахаров” 15

Нашият телефон: 0889888191 - цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате.

Нашият e-mail: danysgame2016@gmail.com
Работно време от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 ч.

Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

Цената на стоките е в лева изписана С ВКЛЮЧЕН ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
Стойността на транспортните разходи за доставката на пратката НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в обявената цена на продуктите и е за сметка на купувача.

Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.

Данни на клиента:

Данните, които изискваме в процеса на покупка са необходими само за целите на извършване на доставката.
Тези данни по никакъв начин не се предоставят на трети лица.

! ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ДА ДАВАТ УКАЗАНИЯ НА СВОИТЕ ДЕЦА ЗА БЕЗОПАСНОТО И ОТГОВОРНО ПРЕДОСТАВЯНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИМ ИНФОРМАЦИЯ!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: