Мултикукъри

Показани 1 до 25 (от 57 общо)
Покажи

Мултикукъри

Това е полезен кухненски уред, който е необходим във всяко домакинство. Трябва само да нарежете всички съставки, да ги поставите в керамичната купа, натискате няколко бутона и всичко е почти готово .

Каква марка да избера?

Съвременният пазар е пълен с множество модели на тази прекрасна технология, което задължава потребителите да решават каква марка или модели да изберат. Избирайки мутикукър Ninja получава всичко в едно устройство: тенджера под налягане, уред за бавно готвене и фритюрник с горещ въздух! 

Множество функции и елегантен дизайн

Заедно с добрата функционалност получавате и атрактивен дизайн. Висококачествен уред с възможност за настройка на налягането, заключващ капак, клапан за освобождаване на парата, купа с керамично покритие и вградени дръжки за лесно пренасяне. С настройките ROAST, BAKE, STEAM, SEAR / SAUTE и DEHYDRATE можете да създадете деликатно приготвен лаврак, перфектно сварен ориз, хрупкави печени картофи, сьомга на скара, прясно изпечен хляб, сладкиши и десерти. 

С капацитет за цялото семейство

В зависимост от вашите нужди и желания можете да изберете купи от 4,7 до 7,5 литра, в които да готвите само за 2 човека или за голямо семейство.

Продукти с високо качество
Доставка до всяка точка на България
Доставка до офис на Еконт
Опция преглед и тест
14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: