Кой е най - подходящия уред Ninja за Вас?

Кой е най - подходящия уред Ninja за Вас?

дек 21, 2021

Ако сте любители на домашно приготвени ястия, супи, варива за Вас най - подходящ е Ninja Foodi комбиниран уред, който има функция на мултикър, фурна, Еър фрайър, тенджера под налягане, уред за бавно готвене , уред за готвене на пара и дехидратор. Предлага изцяло нов начин на готвене, скоростта на тенджерата под налягане и хрупкавостта на храните приготвени в еър фрайър, блогодарение на технологията TenderCrisp.

Сгответе многокомпонентни рецепти в един уред. Пригответе питателни ястия с много съставки в един съд. Бързо сварете ориз в купата добавете зеленчуци на решетката и завършете с месо отгоре. Всяка част от ястието съдържа свой собствен уникален вкус - пухкав ориз, изпечени зеленчуци и отлично приготвено месо.

Разгледайте различните капацитети на Ninja Foodi и предлаганите допълнителни аксесоари към тях тук  https://danysgame.com/elektrouredi/za-kuhnyata/multikukari-c3346.
Ако предпочитате печени, гриловани или пържени храни, за Вас е подходящ Еър Фрайър Ninja. Това е уред , който може да замени много методи за готвене като пържене, печене, готвене на грил, дехидратиране и др. С негова помощ можете да се насладите на любимата си храна, дори ако сте на диета. Можете да готвите храна, без да добавите допълнителна мазнина към тях.

Разгледайте различните модели Еър Фрайър Ninja и предлаганите допълнителни аксесоари към тях тук https://danysgame.com/elektrouredi/za-kuhnyata/ear-frayari-c3347
 Ninja Foodi Grill няма функции на мултикукър, не можете да приготвите супи, яхнии, сосове и зърнени храни. Това е уред проектиран като вътрешна бездимна скара, която може да постигне перфектни резултати. Това е също и уред за печене, пържене с горещ въздух, дехидратиране.

Насладете се на автентичен вкус на готвене на скарата. Как харесвате вашата пържола? От rare до well-done , просто изберете желания завършек и оставете Smart Cook System да завърши цялата работа! 

Пригответе печени на скара пържоли, риба, халуми шишчета, хрупкав чипс, бързо и равномерно отговарящи на пресни и замразени съставки с малко или никакво добавено масло.

Разгледайте различните модели Ninja Foodi Grill и предлаганите допълнителни аксесоари към тях тук https://danysgame.com/elektrouredi/za-kuhnyata/grilove-i-skari-c3350