Блендер Ninja BN750EU 2-в-1 с Auto-iQ - Danysgame.com

SKU: BN750EU
330 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Налично.
330.00 лв
Блендер Ninja BN750EU 2-в-1 с Auto-iQ - Danysgame.com 1
330 лв

От кадифени смутита и здравословни напитки за закуска до коктейли с натрошен лед до сорбета, сосове и дресинги - този миксер от последно поколение е вашият надежден спътник през целия ден.

Две устройства в едно: кана блендер с вместимост 2,1 литра е подходяща за няколко порции. В по-малкия смесител, който побира 700 мл, можете бързо да си приготвите напитка в движение.

С помощта на елементите за лесно управление можете да използвате автоматичните програми или да направите сами желаните настройки - за перфектни резултати според вашия вкус.

Веднага след като поставите контейнера или бурканчето на смесителя в основата, наличните програми светват на контролния панел.

Всичко под контрол благодарение на технологията Auto-IQ . Тази технология е изключително за Ninja. 3 уникални функции за импулс, пауза и смесване извършват по-голямата част от работата сами. Ако желаете, можете също да направите желаните настройки на ръка.

Високо прецизните остриета от Ninja са изработени от особено издръжлива и висококачествена неръждаема стомана и ще ви доставят дълги години удоволствие - проверени и тествани с 1000 ледоразтрошаващи смеси.

Мощен 1200W двигател задвижва специално проектираните, сменяеми остриета на Ninja, като всеки път дава вкусни резултати. Ножовете Pro Extractor осигуряват кадифено-меки резултати дори в по-малкия буркан на пасатора. Те смесват  плодове, зеленчуци, ядки, семена и дори сладолед. Благодарение на специално оформените остриета можете бързо и лесно да приготвите равномерни порции дори в по-голямата кана за блендер.

Благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, почистването е детска игра.

Започнете веднага - с включената вдъхновяваща книга с рецепти, в която ще намерите богатство от идеи.

Тегло: 4 кг

Размери: 44,5 х 19 х 25 см

Мощност: 1200W

Капацитет: 2,1 л кана ; 700 мл чаша

Гаранция 2 години.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: