Еър Фрайър Cosori, 5,5 L, XXL, WiFi, 1700 W

Изчерпано
175 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
175.00 лв
Еър Фрайър Cosori, 5,5 L, XXL, WiFi, 1700 W 1
175 лв

XXL капацитет: фритюрникът има 5,5 литра кошница, предназначена за семейство от 5-6 души. Със своите 1700 W Airfryer е изключително мощен, което намалява времето за готвене и по този начин пести енергия. Специален квадратен дизайн, който пасва по-добре на вашия работен плот и показва модния ви вкус. Квадратната кошница 5,5 L XXL е по-голяма и предлага повече място за храна от кръглата кошница.

Кошница за пържене с незалепващо алуминиево покритие, може да се мие в съдомиялна машина. Cool-touch дръжка и бутон за освобождаване на кошницата избягват риска от изгаряне.

Ясният LED дисплей има 11 предварително програмирани настройки. Просто изберете вашата предварителна настройка с 1 просто натискане на бутон на дисплея и сте готови да готвите. Можете също да зададете своя собствена температура и време за готвене.

 Защита от прегряване и автоматично изключване за безопасна употреба.

 Без PFOA, без BPA.

Управлявайте отдалечено фритюрника си с горещ въздух чрез приложението VeSync. Насладете се на контрол отвсякъде, за да планирате, коригирате и наблюдавате напредъка на вашите ястия. Този интелигентен фритюрник изисква 2,4GHz Wi-Fi мрежа, за да работи с приложението VeSync. Разгледайте нови рецепти в приложението и изберете любимите си. Когато изберете рецепта, VeSync може да въведе настройките към вашия фритюрник.

Свържете своя интелигентен фритюрник към Amazon Alexa или Google Assistant™, за да контролирате процеса на готвене с гласови команди.

Мострена бройка (не е ползван), има забележки по външната част. Приложени са реални снимки. 


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: