Кухненски робот Ninja BN650EU с auto-iQ - Danysgame.com

SKU: BN650EU
270 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Налични.

270.00 лв
Кухненски робот Ninja BN650EU с auto-iQ - Danysgame.com 1
270 лв

Независимо дали са салати, бургери, тесто или десерти - с кухненския робот Ninja с Auto-IQ със сменяеми остриета и аксесоари (включително бъркалки за тесто) можете да приготвите вкусни ястия за нула време.

Голям 2.1-литров контейнер е идеално оразмерен за да смесва и реже съставките с максимална точност и контрол. Контейнерът също има отвор за пълнене с капак, така че да можете да добавяте съставки по-късно.

Безкрайни възможности - от леки закуски и гарнитури до пълноценни ястия. Пригответе домашни бургери, сладкиши или фалафел. Насладете се на вкусни салати и домашни дресинги. Нарежете за нула време съставките, които искате, настържете сирене и нарежете зеленчуци с най-голяма прецизност. Пригответе тесто за вкусни хлябове, сладкиши и дори пица.

С помощта на елементите за лесно управление можете да получите достъп до автоматичните програми или да направите сами желаните настройки.

Всичко под контрол благодарение на технологията Auto-IQ . Тази технология е изключително за Ninja. С интелигентните програми за подготовка можете да постигнете желаните резултати с едно натискане на бутон. Четири уникални функции импулс, пауза и процес вършат по-голямата част от работата вместо вас. Ако желаете, можете също да направите необходимите настройки на ръка.

Високо прецизните остриета Ninja са изработени от особено издръжлива и висококачествена неръждаема стомана и ще ви доставят дълги години удоволствие.

Задвижвани от мотор с мощност 850 вата, сменяемите аксесоари винаги осигуряват вкусни резултати.

Сменяемото острие позволява на съставките да бъдат нарязани и пюрирани бързо и с висока точност. С диска за рязане и настъргване можете да приготвите зеленчуци, салати и настъргано сирене за нула време. С бъркалката за тесто можете да направите вкусно тесто за хляб, сладкиши и пица.

Благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, почистването е детска игра.

Започнете веднага - с включената, вдъхновяваща книга с рецепти , в която ще намерите богатство от идеи.

Мощност 850 W

Капацитет 2,1 л

Тегло; 3,47 кг

Упътване на български език.

Гаранция 2 години.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: