Блендер Ninja Foodi CB350EU - Danysgame.com

Изчерпано
SKU: CB350EU
Гаранция: 2 Години
379 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
379.00 лв
Блендер Ninja Foodi CB350EU 3 в 1 - Danysgame.com 1
379 лв

Ninja Foodi 3-в-1 Power Nutri Blender Този революционен миксер в нов, елегантен дизайн съчетава три устройства в едно.

В големия контейнер Power Nutri  - 2,1 л можете без усилие да приготвяте смутита, сосове, напитки, салса или домашно тесто.

В чашата Power Nutri 700 мл може да приготвяте напитки и дресинги на по-малки порции. 

С революционната купа Power Nutri 400 мл можете да постигнете по-гъста консистенция и следователно можете да правите вкусни смути или твърди пасти.  Направете фъстъчено масло.

 Благодарение на мощния 1200 вата мотор, Smart Torque и Auto-iQ технологията, можете да създадете леки и кремообразни деликатеси, както и по-дебели намазки с натискане на бутон.

В Смарт въртящия момент на двигателя от Ninja с 1200W показва впечатляваща производителност смесване дори и с най-твърдите продукти - блокиран остриета, ръчно разбъркване или разклащане на съставките са нещо от миналото. Мощният мотор Smart Torque е специално проектиран за по-плътни текстури с по-малко течност и впечатлява с високи обороти и равномерен резултат от смесване.

Прецизните контроли ви дават пълен контрол върху скоростта и текстурата всеки път, когато смесвате. Можете да използвате въртящия се превключвател, за да избирате от десет ръчни нива на скорост и по този начин да постигнете желаната консистенция всеки път. Започнете на ниска степен, за да смесите съставките заедно. Увеличете скоростта за по-гладък резултат на смесването - идеален за пюрета и дресинги. Ниските скорости също са идеални за нарязване на съставки или смесване на тесто.

Три устройства в едно

При домашните вкусотии е важен не само вкусът, но и консистенцията.

Този миксер може да направи повече. Можете да приготвите сосове, смутита и напитки за няколко човека в големия контейнер Power Nutri с вместимост 2,1 литра. Можете също да накълцате, пасирате и нарежете съставките си в големия съд. Ето как можете да направите салса със ситно нарязани зеленчуци. В комбинация с предоставения инструмент за тесто можете да направите и домашно тесто.

В допълнение, чашата Power Nutri с вместимост 700 ml прави кадифени безалкохолни напитки и дресинги. Пригответе вкусни смутита, млечни шейкове и коктейли от натрошен лед от пресни или замразени съставки за нула време. Благодарение на херметичния капак с практичен чучур, можете да се насладите на творението си в движение. 

Специално проектираната купа Power Nutri с вместимост 400 ml е идеална за кремообразни, плътни творения, като например купички за смути, които се залепват добре върху лъжицата и предлагат вкусни изживявания. Насладете се на вкусни фъстъчени или бадемови кремове - от кремообразни до хрупкави - както и гъсти дипове, замразени кисели млека и сорбета. Вградената захранваща лопатка насочва съставките към острието, така че по-гъстите смеси да не се налага да се изстъргват или разклащат.

  • 1x база на двигателя (1200 W)
  • 1x Power Nutri контейнер (2,1 л) с капак
  • 1x общо раздробяващо острие и вложка за нож
  • 1x инструмент за тесто
  • 1x Power Nutri чаша (700 мл) с херметичен капак и практичен чучур
  • 1x хибридни остриета
  • 1x power nutri bowl (400 мл)
  • 1x капак за съхранение
  • 1x четка за почистване
  • 1x ръководство за употреба


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: