Блендер Ninja Foodi 2-в-1 CB100EU - Danysgame.com

SKU: CB100EU
260.00 лв
300.00 лв
-40лв
(0 Отзиви)
Добави в любими


260.00 лв
300.00 лв
Блендер Ninja Foodi 2-в-1 CB100EU - Danysgame.com 1
260.00 лв
300 лв
-40лв

Смесителят Power Nutri може да направи повече.

Революционният миксер от Ninja комбинира две устройства в едно - с чашата Power Nutri (400 ml) за по-плътни смеси и по-голямата чаша Power Nutri (700 ml) за напитки и творения с по-течна консистенция. Благодарение на мощния мотор с мощност 1100 вата, Smart Torque и технологията Auto-iQ, можете да приготвяте леки и кремообразни деликатеси с едно натискане на бутон.

Умен въртящ момент

Други миксери могат да достигнат своите граници с по-плътна консистенция, двигател Smart Torque с мощност 1100 W показва впечатляващо смесване дори с най-твърдите съставки - блокираните остриета, ръчното разбъркване или разклащането на съставките остават в миналото. Мощният Smart Torque Motor е специално проектиран за по-плътни консистенции с по-малко течност и впечатлява с високи обороти и равномерен резултат от смесването.

Две устройства в едно

При домашните деликатеси е важен не само вкусът, но и консистенцията.

 Насладете се на вкусни фъстъчени или бадемови кремове - от кремообразни до хрупкави - както и на гъсти спадове, замразени кисели млека и сорбета. Вградената лопатка за захранване насочва съставките към острието, така че по-плътните смеси не трябва да се изстъргват или разклащат.

В допълнение, чашата Power Nutri с вместимост 700 ml прави кадифени безалкохолни напитки и дресинги. Използвайте пресни или замразени съставки, за да измислите смутита, домашни млечни шейкове, коктейли от натрошен лед, леки спадове и дресинги. Смелете ядки или семена и разбъркайте натрошен лед за замразени напитки. Благодарение на непропускливия капак с практичен чучур можете да се наслаждавате на творението си в движение.

Всичко е под контрол

Технологията iQ  отнема по-голямата част от работата. Просто изберете една от 4-те интелигентни програми, специално проектирани за чаши и купи: Blend, Crush, Mix или PowerMix. Интелигентните функции за импулс, пауза и смесване ви помагат да постигнете желаните резултати с едно натискане на бутон.

Високо прецизните остриета на Ninja са изработени от особено издръжлива и висококачествена неръждаема стомана и ще ви доставят дълги години удоволствие.

Със своя нов, елегантен дизайн, миксерът привлича вниманието във всяка кухня.

Безопасните в съдомиялна машина части улесняват почистването. 

Размери: 30 x 17 x 17 cm (В x Ш x Д)

Тегло: 2 кг

Мощност : 1100W

Капацитет: 0.7L Power Nutri чаша | 0.4L Power Nutri Bowl

Програми: 4 програми Auto-iQ: Blend, Crush, Mix, PowerMix. Ръчни програми: старт / стоп, импулс

Гаранция 2 години.

В наличност!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: