Кухненски робот Ninja 3-в-1 с Auto-iQ BN800EU - Danysgame.com

SKU: BN800EU
399.00 лв
420.00 лв
-21лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

399.00 лв
420.00 лв
Кухненски робот Ninja 3-в-1 BN800EU - Danysgame.com 1
399.00 лв
420 лв
-21лв

Следващо поколение универсален кухненски робот!

Бихте ли искали универсален кухненски уред, с който можете да приготвяте всичко - от тесто за десерти, питки до сосове и вкусни напитки? Тогава този универсален кухненски робот от следващо поколение Ninja е точно подходящ за вас. Продуктът съчетава кухненски робот, миксер и машина за смути в едно устройство и заедно със сменяемите остриета и аксесоари се превръща в многофункционален спътник.

В купата от 1,8 литра можете без усилия да нарязвате, пюрирате или смесвате съставки - както за закуски, така и за пълноценни ястия. Възможностите са почти безкрайни: от тесто за пица или хляб, смеси за палачинки или торти до бургери и салати. 

Каната на блендера с вместимост 2,1 литра е подходяща за няколко порции.

В по-малката кана с пасатор от 700 мл можете бързо да си приготвите освежаващи напитки в движение, от здравословни смутита до супер кремообразни млечни шейкове.

Лесен за работа

Можете да използвате автоматичните програми или да направите свои собствени настройки - за перфектни резултати според вашия вкус.

Веднага след като поставите желания аксесоар, наличните програми светват на контролния панел.

Всичко под контрол благодарение на технологията Auto-iQ. Тази технология е изключителна за Ninja. С интелигентните програми можете да постигнете желаните резултати, като просто натиснете бутон.

Технология на острието на нинджа

Високо прецизните остриета на Ninja са изработени от особено издръжлива и висококачествена неръждаема стомана и ще ви доставят дълги години удоволствие - проверени и тествани с 1000 ледоразтрошаващи смеси.

Мощен двигател с мощност 1200 вата задвижва специално проектираните сменяеми вложки и аксесоари на Ninja, като всеки път осигурява вкусни резултати.

В комбинация с вложката за нож можете без усилия да нарязвате салата или да приготвяте бургери, банички, пюрета и много други. С диска за рязане и раздробяване можете да настържите зеленчуци, салати и сирена за нула време. С приставката за тесто можете да направите вкусно тесто за пица, хляб и сладкиши.

Ножовете Pro Extractor осигуряват кадифено-меки резултати дори в по-малката кана на пасатора. 

 Благодарение на специално оформените остриета можете бързо и лесно да приготвите равномерни порции дори в по-голямата кана за блендер.

Благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, почистването е детска игра.

Започнете веднага - с включената вдъхновяваща книга с рецепти, в която ще намерите богатство от идеи.

Мощност: 1200 вата

Обороти в минута: 21 000

Капацитет: 2,1 л кана 1,8 л купа за кухненски робот 700 мл чаша

Тегло: 4.34 кг

Размери: 44,5 х 19 х 25 см

Гаранция 2 години.

С упътване на български език. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: