Влагоабсорбатор за кола ThoMar - Danysgame.com

16.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
16.00 лв
Влагоабсорбатор за кола ThoMar - Danysgame.com 1
16.00 лв

Автоматичен обезвлажнител за въздух ThoMar | Овлажнител за въздух с висока абсорбция на влага | Защитава от замъглени прозорци

• Air Dry е проектиран да гарантира, че интериорът на вашето превозно средство, лодка и машинна кабина се поддържа сух
• Предотвратява ръжда, електрически и други повреди, които могат да бъдат причинени от излагане на влажни условия
• Издържа до 3 месеца и може да се използва повторно
• Въпреки че е проектиран за превозни средства, Air Dry може да се използва и на други места (с подобен обем), като шкафове, помещения за съхранение / прихващане на спортни съоръжения и др.
100% Немски продукт !!!!

Марка: Thomar
тегло: 1,1 кг
Размери на продукта: 35 x 9 x 16 cm
Номер на модела на артикула: 604000
Номер на производителя: 604000
Линк към продута в Амазон: https://www.amazon.de/gp/product/B000XUPEJY
AirDry поддържа прозорците ви чисти - дори и при мокро време. AirDry е разработен специално за използване в превозни средства и привлича влажност като магнит със своя дискретен, сив цвят, тънък дизайн на възглавницата, който идеално се вписва в интериора на вашия автомобил. Неговите гранули от естествени материали са силно абсорбиращи и могат да поемат до 600 мл влажност. Чантата AirDry е направена от материал от плат отгоре, който става осезаемо влажен, и отдолу фолио, което предотвратява прехвърлянето на влажност надолу.
Подобно на магнит, Air Dry AIR DEHUMIDIFIER черпи влагата от въздуха в превозното средство, което се съхранява в естествените активни гранули. Това гарантира сух интериор и прозорци без мъгла с особено дълго време на действие. Естествените гранули абсорбират влагата (около 2-4 месеца в зависимост от приложението).
Изсушителят за въздух ThoMar Air е висококачествен натурален продукт, произведен в Германия. Въздушната възглавница не съдържа замърсители и не съдържа опасенDMF. Голямото абсорбиране на влага възниква единствено от съдържащите се естествени суровини глинени гранули, сол и нишесте. За разлика от конвенционалните системи за капене на сол, НЯМА РИСК от преобръщане на разтвор на солена вода, който ще унищожи килима или текстила.
АirDry е безопасен за употреба и не представлява опасност за деца и домашни любимци.
Изсушителят за въздух ThoMar се регенерира чрез изсушаване на нагревател. Тази ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ прави възглавницата много екологична. Освен това възглавницата е капеща, така че абсорбираната влага не може да изтече.
Влагоабсорбатор, влагоуловител, изсушител на въздуха, обезвлажнител.

Още много артикули може да намерите на сайта ни danysgame.com.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg