Вертикална прахосмукачка Shark Anti Hair Wrap с Flexology IZ201EU

Изчерпано
599 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
599.00 лв
Вертикална прахосмукачка Shark Anti Hair Wrap с Flexology IZ201EU 1
599 лв

За свободата на безжичното почистване. Улеснете почистването с безжична прахосмукачка с най-новите иновации на Shark.

Очаквайте до 40 минути време за работа * и зареждайте сменяемата батерия гъвкаво във всеки контакт.

Най- уникалното -  DuoClean накрайника на Shark обединява две моторизирани ролкови четки, с които можете да почистите както килими така и твърди подови настилки.Прахосмукачка Shark се плъзга без усилие по всякаква повърхност и без да се налага да спирате или сменяте накрайника за под.

Ролковата четка с косъм почиства дълбоко килимите и премахва упоритите замърсявания. Втората четка е с мека повърхност, която служи за изтегляне на големи и малки замърсявания чрез непрекъснат контакт с пода и улавя упорития фин прах от твърдите подове.

 С удобно разположените елементи за управление можете лесно да превключвате между различните режими на работа. За допълнителна сила на засмукването, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона Boost.

Омръзнало ви е да събирате заплетена коса от ролките на четката на вашата прахосмукачка? Иновативната технология за увиване на косата на Shark активно премахва косми и козина от домашните любимци. Благодарение на уникалното устройство за защита на четките и специално оформения гребен, гарантира, че по време на почистването в ролките на четките не може да се хване коса и че те винаги функционират гладко.

Превърнете устройството в безжична ръчна прахосмукачка с натискането на един бутон. Това прави акумулаторната прахосмукачка Shark Anti Hair Wrap идеална за почистване на стълби, дивани и мебели или интериора на вашия автомобил или мобилен дом.

Килими и твърди подове

С полезните приставки, включени в обхвата на доставката, можете лесно да почистите тапицерията, пукнатините и взискателните повърхности като первази или щори. Благодарение на разширения обхват на смукателната тръба в преносим режим, можете лесно да стигнете до тавани, завеси и осветителни тела.

Голям обхват, лесно зареждане и лесно съхранение

Всмукателната тръба Flexology осигурява максимална гъвкавост. Голям обхват: Гъвкавата смукателна тръба Flexology позволява почистване без усилие под мебели с малък просвет, като легла, дивани или масички за кафе. Уникалните LED светлини помагат да се намерят скрити натрупвания на прах под мебелите и в тъмните ъгли.

Лесно зареждане навсякъде: Сменяемата литиево-йонна батерия от Shark може да се зарежда в прахосмукачката или отвън във всеки контакт във вашия дом.  Ако желаете, можете да удължите времето на работа на вашата прахосмукачка с допълнителна батерия, която може да закупите от Shark. Полезен дисплей ви показва с един поглед колко заряд на батерията ви остава.

Лесно за прибиране - с натискане на бутон устройството може да се сгъне компактно и да се прибере напълно свободно. Независимо дали сте приключили работата си или просто искате да направите кратка почивка - няма нужда да я закачате или да я подпирате на стената.

Антиалергенна прахосмукачка

Спокойствие за страдащите от алергии и собствениците на домашни любимци: Антиалергенният уплътнител улавя 99,9% от всички прахови частици и алергени и ги заключва в контейнера за прах, без да ги пуска обратно във въздуха.

Лесно боравене

Контейнерът за прах може лесно да се изпразни с едно натискане на бутон. Насочете прахосмукачката около ъглите с лекота благодарение на тънкия си дизайн и въртящи се колела.

Прахосмукачка Shark е с 2-годишна гаранция  (2 години и на батерията).

Капацитете - 0,7 л.

Миещ се HEPA филтър.

Време на работа 40 мин.

Време на зареждане 3,5 часа.

https://vimeo.com/385452467

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: