Ravensburger Комплект интерактивна книга Животните в джунглата + интерактивна музикална игра и писалка (на немски език)

Изчерпано
30 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
30.00 лв
Ravensburger Комплект интерактивна книга Животните в джунглата + интерактивна музикална игра и писалка (на немски език) 1
30 лв

Комплектът на немското издателство Ravensburger съдържа интерактивна книга и игра TipToi. Управлението е лесно и интуитивно – стига да следваш гласа от писалката, който те насочва. Програмите позволяват участието на много деца в игрите и четенето, но също така е възможно малчуганът да играе сам, защото TipToi му прави компания. Огромното количество информация, заложено във всяка отделна книга, е поднесено по достъпен и интересен начин, а игрите предлагат забавен начин за проверка на наученото.
Писалката възпроизвежда звуци, думи и музика при докосване на картинка в книжката. Много е лесна за употреба и се побира в ръката на всяко дете.
Всяка страница от книгата има няколко функции:
- откривам - при докосване с писалката върху определена картинка от страницата, тя чете текстове, издава звуци, обяснява снимки и много други.
- казвам - децата слушат малки истории, които стимулират въображението и задълбочават игровото преживяване.
- игри - уроците се научават по игрив и интерактивен начин.

Интерактивната игра включва интерактивна карта с различните музикални инструменти, 5 интерактивни карти с различни песни, 3 карти с мелодии и звуци.
С помоща на комплекта под формата на игра детето научава различните инструменти, звуци, мелодии. Играта обхваща шест основни теми от ранното музикално образование. 

Комплектите са подходящи за деца от 4-7 г.

Комплектите са без забележка по опаковката и съдържанието.

Допълнителна информация за работа с комплекта може да намерите тук:https://www.youtube.com/watch?v=ue9Hb_dkfOI

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: