Комплект LED светлини за велосипед Antimi, 300 lum, IPX5

Изчерпано
50 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
50.00 лв
Комплект LED светлини за велосипед Antimi, 300 lum, IPX5 1
50 лв
 • Предните и задните светлини могат да се презареждат с помощта на USB кабела (в комплекта), който може да се рециклира за икономичност и екологичност. с оптичния дизайн против отблясъци, лампата предотвратява заслепяването на идващите пешеходци или автомобили и ви осигурява достатъчно безопасност и неудобства за идващите хора.
 •  IPX5 водоустойчиви и устойчиви на прах велосипедни светлини могат да издържат на всички неблагоприятни метеорологични условия. Лесно и безопасно е да се инсталира с нов стабилен държач на пръта без инструмент и бързо освобождаване.
 •  Този комплект светлини за велосипед е достатъчно универсален за колоездене, туризъм, къмпинг или всякакви дейности на открито и може да се използва като фенерче за спешни случаи. дръжте го в колата, мазето, тавана и аварийния комплект. Това е чудесно за колоездене през нощта или на места, където видимостта и безопасността са загрижени.
 •  2600mAh Li-ion батерия USB акумулаторни предни светлини, за да осигури време на работа до 7 часа, CREE LED осигурява оптимално съотношение на интензивността на светлината и консумацията на енергия
 •  страничният прозорец с жълта светлина ви улеснява да видите, за да подобрите безопасността си. Функция на индикатора за ниска мощност, след като нивото на батерията падне под 20%, бутонът "ON / OFF" светва в червено. 

 • Предни светлини

  Материал: ABS, PMMA, алуминий

  Режим: Включен -> Изключен

  Тегло: 121 g

  Разстояние на светлината: 200 m

  Батерия: Samsung Li-Ion батерия

  Капацитет на батерията: 2600 mAh

  Време на работа: 6,5 часа

  Време за зареждане: около 4,5 часа

  Водоустойчивост: IPX5

  Стопове

  Материал: ABS, PMMA

  Тегло: 40 g

  Режим: Включен -> Изключен

  Модел на батерията: Li-ion батерия

  Капацитет на батерията: 200mAH

  Време за зареждане: 2 часа

  Време на работа: 4 часа

  Водоустойчивост: IPX-4