Juboury JBY-I 3D интелигентна 3D писалка за рисуване Съвместима с 1,75 мм ABS и PLA

25 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
25.00 лв
Juboury JBY-I 3D интелигентна 3D писалка за рисуване Съвместима с 1,75 мм ABS и PLA
25 лв
  • Простота на работа: JBY-I 3D рисуващата писалка е преносима и лека, лесна за работа.Можете да я контролирате свободно според скоростта на ръката и да освободите подходящото количество нишка за прецизно изработване и изкуство. Освен това няма да се задръсти поради превъзходната функция за отпушване, която ви позволява да правите 3D създаване свободно, без ограничения.
  • 3D творения: Създайте уникално и фантастично 3D изкуство направо от въображението си. Рисувайте вертикално, хоризонтално или създайте свой собствен стил! Ще откриете, че единственото ограничение за вашата 3D писалка е вашето собствено въображение. Това е чудесен подарък за всеки повод! 3D писалката за печат е идеална за деца на възраст над 8 години и възрастни, независимо дали сте художници, любители или любители на творчеството. Тази писалка заменя мастилото с ABS или PLA нишки, които се топят при висока температура, за да създадат 3D обект, вместо да скицират върху Pap
  • Невероятен подарък: Независимо дали сте опитен художник, начинаещ майстор или любител на изкуството, нашата 3D писалка JBY-I е чудесна за хора от всички възрасти. Най-добрата играчка за момчета или момичета и чудесен подарък за мъже и жени, които обичат играчките си сам или изкусно, това е една писалка, от която абсолютно се нуждаете! Всяка писалка се предлага с 3 безплатни бримки от пластмасова нишка PLA!
  • Регулиране на температурата и скоростта: Според различните консумиращи материали можете сами да регулирате температурата, за да постигнете желаната температура. Скоростта на пълнене може да се контролира от контролера на скоростта, който на писалката е незаменима функция, когато се опитвате да правите творения.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: