LED контакт нощна лампа със сензор за светлина - Danysgame.com

Изчерпано
15 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
15.00 лв
LED контакт нощна лампа със сензор за светлина - Danysgame.com 1
15 лв
  •  Сензорът за светлина е с висока чувствителност.Той автоматично се включва или изключва по тъмно или разсъмване. Светлината свети само в тъмнина и се изключва, когато стаята ви е осветена от слънчева светлина или над главата. Полезно осветление, точното количество светлина за търсене на път в тъмното без горна светлина.
  • Цветна светлинна мощност: 10 лумена топла бяла светлина, без тя да е прекалено ярка и да ви събужда. 3 цвята могат да се променят автоматично (зелен, син, бял) автоматично със сензорен бутон.
  • Удължител: Включете удължителел в контакта, за да могат останалите ви електронни устройства да останат включени. Това означава, че можете да включите нощната лампа и да свържете едновременно друго устройство. Щепсел макс. Изходна мощност: 3680 W, 230 V ~ 16 A.
  • Многофункционално използване: Продуктът е предназначен предимно като полезно ръководство в тъмното в няколко зони на вашия дом или апартамент и в различни различни зони (например например детската спалня, банята, коридора, стълбищата, коридора, килера или други тъмни стаи и т.н.).
  • Пестене на енергия. - Без смяна на крушка с енергоспестяващ 0.6W LED, по-малко от 2kwh годишно потребление на енергия (8 часа на ден).
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: