Безжичен блендер Ninja Blast BC151EUBK - Код D2436

189 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
189.00 лв
Безжичен блендер Ninja Blast BC151EUBK - Код D2436 1
189 лв

Безжичен блендер Ninja Blast - компактния и тих.

Създавайте вкусни напитки и смутита с натискането на един бутон навсякъде и по всяко време - във фитнеса, в парка, в колата, на работа и др. 

Натрошете замразени съставки и лед, за да създадете гладки смутита, кремообразни протеинови шейкове, коктейли, фрапета и ледено лате - дори дипове и дресинги.

Проектиран за равномерно смесване, дизайнът на оребрената чаша създава мощно завихряне, докато струйното острие от неръждаема стомана нарязва замразените съставки.

Носете го навсякъде с удобна сгъваема дръжка или го съхранявайте в раницата си - непропускливият дизайн предотвратява разливане.

Просто прикрепете капака на чашата, за да вземете напитката си в движение без моторна основа, а след смесване прикрепете капака на острието за безопасно съхранение.

С акумулаторната USB-C основа можете да смесвате повече от 10 пъти с едно зареждане . Пълното зареждане отнема приблизително 2 часа.

Чашата и капакът без BPA са подходящи за съдомиялна машина. Основата може да бъде лесно почистена, просто добавете вода и капка препарат за съдове и разбъркайте за 30 секунди.

USB-C портът е водоустойчив.

Включва :

- USB-C акумулаторна моторна основа

- 530 ml чаша за смесване, устойчива на течове с лесно отварящ се капак за пиене с дръжка

- капак за нож

- капак за чаша

-USB-C кабел

- книжка с рецепти.

Мощност: 5 V

Тегло: 790 г

Размери: 27 x 9 x 8,5 cm (ВxШxД)

Гаранция 2 годиниПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: