Комплект кухненски прибори 6 броя 100% бамбук - Danysgame.com

25.00 лв
50.00 лв
-25лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

bambuswald © Безпластичен и екологичен комплект кухненски прибори (6 броя), изработен от 100% бамбук, кухненска лъжица, например черпак за смесване, черпак за супа, черпак за паста, комплект за лъжица за готвене, кухненски прибори,сервиз за салата, лъжица

25.00 лв
50.00 лв
Комплект кухненски прибори 6 броя 100% бамбук - Danysgame.com 1
25.00 лв
50 лв
-25лв
  • Кухненски прибори за хранене от бамбук (30 см х 6 см) - с кухненските лъжици, изработени от модерния естествен материал бамбук, се справяте без вредни пластмаси в домакинството си и имате всестранно приятно готварско изживяване. 100% веган, без пластмаса, екологичен и компостируем.
  • Подходящ помощник за всяко ястие - независимо дали палачинки, пържола, пържени картофи, тестени сосове, ястие уок, зеленчуци, салата, супа, тесто и др. С аксесоарите за готвене от 6 части можете да разбърквате, обръщате, печете, приготвяте на пара, печете и разбърквате!
  • Гарантирано липса на надраскване - За тенджери и тигани с незалепващо покритие тези ултралеки дървени лъжици за готвене са задължителни по отношение на кухненското оборудване.
  • С отвор за окачване - винаги имайте под ръка кухненските си прибори, като ги окачите близо до печката.
  • Стабилен и издръжлив - бамбуковият материал не се огъва и не се чупи. Никакви вещества не се разтварят от гладката, необработена повърхност.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: