Еър Фрайър Ninja Foodi Dual Zone AF400EU - Danysgame.com

SKU: AF400EU
Гаранция: 2 Години
510 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
510.00 лв
Еър Фрайър Ninja Foodi Dual Zone AF400EU - Danysgame.com 1
510 лв

Този универсален фритюрник е най-доброто решение за всички ястия, идеален за цялото семейство. С две независими зони за готвене можете да смесвате и съчетавате програми за готвене, времена и температури в двете отделения, за да приготвите вкусни ястия за нула време!

С функцията SYNC можете да готвите различни ястия във всяко отделение и да поставите и двете на масата едновременно! Използвайте функцията MATCH, за да удвоите размера на порцията си в двете отделения със същите настройки.

С функцията SYNC можете да приготвите две различни ястия с различни времена, температури и програми - и двете са готови за сервиране по едно и също време!

Функцията MATCH ви позволява да използвате едни и същи настройки и в двете зони за готвене. Гответе едно и също ястие и в двете зони, за да приготвите двойно количество за едно и също време!

Всяко отделение от 4,75 литра побира 2 кг пиле или до 1,4 кг пържени картофи. Достатъчен за 8 души или повече.

С този Еър Фрайър получавате 6 функции - Max Crisp, пържене, печене, загряване, сушене и пържене с горещ въздух.

Max Crisp - от замразена храна до хрупкав резултат за няколко минути. При температури до 240°C можете да готвите любимите си замразени ястия равномерно. Идеален за бърза и вкусна вечеря.

Печенe (roast) - Пригответе перфектно изпечена плешка от агнешко, филе от сьомга или патешки гърди заедно с пикантни картофи и печени зеленчуци.

Печене (BAKE) - Създайте прясно изпечен хляб и домашно приготвени сладки лакомства, от мъфини и браунита до сладкиши и десерти. Или изпечете вкусни тестени изделия с хрупкаво сирене.

Сушене - Просто пригответе сами вкусни сушени плодове - независимо дали са ябълка, манго, банан или ананас. Насладете се на домашен зеленчуков чипс, сушено месо или сушени билки.

Претопляне - претоплете останалата храна, така че да получат уникалната миризма и вкус като прясно от фурната.

Благодарение на лесния за потребителя цифров контролен панел с функция за обратно отброяване, можете да видите с един поглед кога вашите ястия са готови.

Тегло: 8,8 кг

Мощност: 2470W

Капацитет: 9,5 л


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: