vatenick Детска цифрова камера, видео рекордер, удароустойчив, 2.4 инчов, HD екран, 1080P, 32GB, TF Card

Изчерпано
45.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
45.00 лв
vatenick Детска цифрова камера, видео рекордер, удароустойчив, 2.4 инчов, HD екран, 1080P, 32GB, TF Card 1
45.00 лв

Многофункционална и лесна работа】 Специално проектирана за деца, лесна работа. Той има множество функции като фотография, видео, запис, забавено заснемане, непрекъснато снимане и др. Разнообразие от фоторамки и филтри позволяват на децата да проявят креативност и въображение. Вградената пъзел игра носи повече забавление за децата.

Включена е 32G карта с памет за съхранение на приблизително хиляди HD снимки. Вградена 600 mA батерия, непрекъснат видеозапис до 2 часа. Включена е USB акумулаторна батерия.

 Високо качество за 8 мегапиксела и 1080p HD видео с 2,4 инчов IPS HD екран, максимална поддръжка на 32GB micro SD карта. Със светкавица и функция за 4-кратно увеличение вашите деца могат да правят по-ясни и реалистични снимки. 

  •  Може да се свърже с (Windows, Mac) компютър за прехвърляне на файлове. Споделете щастливи моменти със семейството и приятелите си.
  • 【Малък и лек】 Корпусът на тази детска камера е направен от екологичен и нетоксичен ABS. Той е здрав и предпазва камерата от случайни падания от големи височини. Лек и компактен, с издръжлив ремък, лесен за носене, децата могат да вземат този фотоапарат, за да правят снимки на природни пейзажи и животни, а също така могат да го използват за запис на страхотни моменти като рождени дни, церемонии, приключения и т.н.
  • Език: английски, немски, френски, испански, италиански и др

Размери: 11 х 5,6 х 4 см;

Тегло: 90 грама

 Подходящи за деца от 3 до 12 годишна възраст


https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08BFFJ4TR
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg