Сила на нервната система - 180 броя капсули

30.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички продукти на Sanct Bernhard са със срок на доставка 14-21 дни!

30.00 лв
Сила на нервната система - 180 броя капсули  1
30.00 лв

Състав:


Всяка капсула съдържа: калций – 64,8mg, витаминозна мая – 40mg, никотинамид (витамин В3) – 20mg, D-пантотенoва киселина – 10mg, витамин B1 – 1,6mg, витамин B2 – 2mg,витамин B6 – 1,9mg, витамин B12 – 1μg.


Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: хроничен стрес, храносмилателни проблеми, липса на апетит, умора, безсъние, безпокойство, изнервеност, депресивни състояния, отпадналост, главоболие, мускулна слабост, сърцебиене, превъзбуда, възпаление на кожата, пърхот, при засилено физическо и психическо натоварване.


Действие:


Една от основните причини за възникване на горепосочените заболявания е промяна (нарушение) във функциите на централната и (или) периферната нервна система. Витамините от група В съставляват важна част от повечето ензимни системи в организма и техния недостиг или липса предразполага към патологични промени в метаболизма на тялото ни. Липсата на витамини от група В се отразява най-напред на нервната система, тъй като тя е една от най-чувствителните. Това предизвиква промени и в други системи и органи на тялото и се проявяват като посочените заболявания. В повечето пъти сме свикнали да „лекуваме” симптоматично самото оплакване без да обръщаме внимание на първоизточника на проблема. Често това е свързано с неправилното хранене и липсата на достатъчно количество витамини ( особено от група В). Витамините за подпомагане на нервната система на германската фирма Sanct Bernhard са подбрани в съответствие със специфичните нужди и изисквания за правилното и функциониране.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg