EMPIRE GAMING Racing 700 Series Геймърски стол на ТОП Цена • Стоки за дома — Dany`s store

EMPIRE GAMING Racing 700 Series Геймърски стол

400.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
400.00 лв
EMPIRE GAMING Racing 700 Series Геймърски стол 1
400.00 лв
  • ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН: Empire Gaming предлага уникален, ергономичен дизайн за ненадминат комфорт. Седалката и облегалката са регулируеми, за да ви осигурят максимална подкрепа независимо от вашия размер. Люлеещият механизъм със заключване се регулира с колело, така че да можете да промените съпротивлението на ъгъла на наклон.
  • РЕГУЛИРУЕМИ 2D РИЛЕНЦИ: Подлакътниците от серия 700 се регулират чрез 2 размера. Това означава, че можете да изберете да ги вдигате или спускате (1D), но също така имате възможност да ги премествате напред или назад (2D). Изработени са от гъвкав материал, осигуряващ максимален комфорт.
  • ✪ ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ:За да се гарантира несравнима стабилност и безопасност по време на дългите ви игрални (или работни) сесии, серията Racing е оборудвана с хидравличен амортисьор от клас 4 и метална основа, способна да издържи тегло от 120 кг. 
  • Устойчиви на вода и петна, гладки, гъвкави и меки на допир, покрити с висококачествена изкуствена кожа. Обърнато е специално внимание на шевовете, за да се гарантира перфектния завършек ... чак до бродираното лого на Empire Gaming.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg