Електрически котлон за палачинки, 37 см, 1500 W, Duronic PM152 на ТОП Цена • Електроника — Dany`s store

Електрически котлон за палачинки, 37 см, 1500 W, Duronic PM152

95.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
95.00 лв
Електрически котлон за палачинки, 37 см, 1500 W, Duronic PM152 1
95.00 лв
  • Duronic PM152 Crepe Maker е не само идеален за палачинки, но и за американски палачинки, омлети или вкусни тортили. Със своите мощни 1500 вата и голямата 37 см плоча с тефлоново покритие и преливен ръб е идеален за приготвяне на палачинки като професионалист без разливи.
  • Незалепващото покритие позволява не само лесно да се обръщат без да залепват или изгарят, но и лесно почистване след използване на устройството. Остатъците от храна могат да бъдат премахнати без много усилия. За по-задълбочено почистване плочата може да се извади след охлаждане и да се почисти удобно.
  • Благодарение на променливия контрол на температурата, можете да регулирате температурата на готвене според дебелината на вашите палачинки, преди да напълните и декорирате палачинката по желание. За палачинки или американски палачинки се препоръчва да ги приготвяте на ниска температура, така че тестото да се изпече добре вътре, без да изгаря повърхността. За палачинки с шунка можете да използвате пълната мощност и да постигнете идеално кафяви палачинки много бързо.
  • Двете индикаторни лампи ви показват веднага след включването на устройството и когато палачинката е готова, което улеснява използването. Неплъзгащите се крачета осигуряват стабилността на уреда.
  • Забележка: надраскан ръб на плочата, има приложени снимки.
  • Комплектът включва: Т-образната шпатула за тесто със заоблен връх е лесно да разнесете тестото на ръка. Шпатулата за тесто гарантира, че тестото може да се обърне бързо и лесно и следователно двете страни са равномерно зачервени. Измервателният контейнер улеснява порционирането на вашите палачинки.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg