ELEGIANT Soundbar, 20W, Bluetooth

Изчерпано
70.00 лв
100.00 лв
-30лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
70.00 лв
100.00 лв
ELEGIANT Soundbar, 20W, Bluetooth 1
70.00 лв
100 лв
-30лв

Bluetooth Soundbar с двоен драйвер, HIFI стерео дълбок бас и вграден микрофон TF Card Clock Display за телевизор, компютър, лаптоп и смартфон

-【Модерен стил и HIFI съраунд звук】 Външният вид е с цилиндрична форма на лента, с модерен стил . 20-ватов двуканален аудио драйвер с DSP бас технология, преследващ стерео звук с висок бас и силен звук, изживява високото качество и наситения тон.
-【До 6 режима на възпроизвеждане !!!】 Те са основният Bluetooth режим, TF карта, U диск, AUX режим и свързване към телевизор, който се нуждае от RCA кабел. Може дори да се използва като часовник.
-Вградената 2200mAh батерия дава 10 часа активно използване с едно зареждане.
- Използвайки версия Bluetooth 4.2, ефективното разстояние е повече от 10 метра. Той също така осигурява комуникационен инструмент без забавяне и стабилност на звука.
- Съвместима е с повечето масови мобилни телефони, таблети, лаптопи, телевизия и повечето други специфични за безжични електронни устройства. Ако вашият музикален плейър няма функция Bluetooth. Това няма значение. Можете да използвате аудио режим. Артикулът включваше RCA кабела, който може да се използвате на телевизора.

Нов , разопакован продукт!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg