DVD плейър Sony DVP-SR170 (SCART)

Изчерпано
SKU: DVP-SR170
45.60 лв
57.00 лв
-20%
(1 Отзиви)
Добави в любими
45.60 лв
57.00 лв
DVD плейър Sony DVP-SR170 (SCART) 1
45.60 лв
57 лв
-20%

Качество на звука и картината в малко устройство! 


Компактен размер, широк 270 мм DVD плейър,  идеален за кухня или спалня.

Поддържа широка гама от формати включително CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (включително DVD от 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC и линеен PCM.

Осигурява възпроизвеждане за вашите дискове в множество формати. Както и се свързва лесно с вашата Hi-Fi система, за да подобри бързо звука на филма ви.

Бързо или бавно възпроизвеждане на филми със звук

Вече можете да се насладите на бързо възпроизвеждане с разпознаваем звук, който да допринесе за зрителското ви удоволствие. Можете също да възпроизвеждате бавно със звук, за да следите спортно действие или слушате програма за езиково обучение.

  • Не забравяйте, че можете да поставите до шест DVD диска. Започнете да гледате точно от мястото, на което сте прекратили - този плейър може да запомни местата, на които сте възстановили гледането за шест пускани преди това диска.

  • Създайте свое слайдшоу с музикаРазглеждайте снимките си в слайдшоу с фонова музика по ваш избор.

  • Управлявайте своя плейър и телевизор с едно дистанционно управление.Можете да възпроизведете или регулирате настройките на своя плейър и телевизор - включително мощността, канала и силата на звука - от дистанционното управление на DVD приемника.

Кръстев
Купихме си и сме много доволни.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: