Colorway Ховърборд 6.5 -инчов

Изчерпано
150.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

Продуктът е използван. Има приложени реални снимки.

150.00 лв
Colorway  Ховърборд 6.5 -инчов 1
150.00 лв

Мотор с висока производителност

Оборудван с 2 мотора и два независими жироскопа, дъската за скутер може да достигне максимална скорост до <15 км/ч, което също позволява по -добра способност за катерене.

Разширена дънна платка

Най -модерната дънна платка гарантира стабилността на системата за баланс, което гарантира, че вашата дъска реагира бързо на ъгъл и скорост, по -лесно да се контролира и поддържа баланс и безопасно да ви отведе до вашата дестинация.

Система за защита на батерията

Поради защитата на веригата, вашият електрически скутер няма да се прегрее и батерията да не се повреди от презареждане. В същото време, когато батерията е почти празна, се чува аларма с червен светофар. Така че можете да се забавлявате без притеснения.

Вграден Bluetooth високоговорител

Вграден мощен високоговорител за лесно свързване на вашия смартфон или всяко Bluetooth устройство. Мощна батерийна система за подпомагане при слушане Като любител на музиката, това е най -добрият избор.

Издръжлив дизайн

Здравият алуминий и ABS пластмасата осигуряват здрав корпус, който надеждно защитава вътрешните компоненти. Електрическият скутер също е оборудван с нехлъзгащи се педали и повече свобода и стабилност на краката.

Дизайн с LED светлина

LED колелото прави шофирането по -хладно и по -забавно, особено когато карате през нощта и винаги привличате вниманието на другите. Защитете се, озарете вечерните си разходки

Товароносимост: 20-100 кг

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg